thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Kaj spakirati v torbo za na plažo?

Čeprav je bila zima dolga, pomladi skoraj ni bilo, je pa sedaj poletje že v polnem zagonu. 🙂 Če planiraš dopust in si iz omare že privlekla tisto čudovito morsko torbo z bleščicami, jo lahko sedaj tudi napolniš z raznimi super naravnimi in trajnostnimi izdelki, ki so super zate in za okolje. Katere izdelke ti to poletje priporočamo mi, preberi tukaj:

1.) Naravna sončna krema – Alteya

Popolnoma naravna in varna mineralna sončna krema, ki je primerna za občutljivo kožo in tudi za nežno kožo najmlajših. 

Mineralna naravna sončna krema za otroke.

2.) Naravni balzam za ustnice s faktorjem – Alteya

Tudi ustnice so koža in tudi ta del je nagnjen k opeklinam in staranju zaradi sončnih žarkov. Da bi se temu izognili, jih lahko zaščitimo s tem balzamom za ustnice, ki vsebuje faktor za zaščito pred soncem. Za večerno nego pa pokukajte še k našim ostalih zabavnim naravnim balzamom za ustnice.

3.) Termovka

Termovka, poleti? Ja, točno tako. Ker vodo ohranja osvežujoče hladno ali celo ledeno hladno, če boš dala vanjo še kakšno kocko ledu (odprtina je dovolj široka!). Tekočina ostane hladna na hudi vročini tudi po 12 ur. Ta občutek noro hladne vode na vroč poletni dan je neprecenljiv!

Termovke za na plažo

4.) Silikonska vrečka za prigrizke – Stasher

Oreščki, sadje, čokolada, piškoti ter vse ostalo kar vam srce poželi. Pa ne samo to, lahko jih uporabite za shranjevanje kablov, papirjev, mi pa jih uporabljamo tudi kot manjše kozmetične torbice na potovanjih, ker so seveda vodoodporne in preprečujejo kakršnokoli razlitje. Stashers silikonske vrečke najdete na linku.

Stasher silikonska vrečka za prigrizke

5.) Vlažilni robčki

Pridejo prav skoraj povsod, ne samo na plaži, še posebej, če nimamo tekoče vode ravno pri roki. Ne vsebujejo kemikalij in so predvsem biorazgradljivi, da okolje ne bo trpelo.

6.) Deodorant – Salt of the Earth

Poleti mora biti deodorant vedno pri roki! Najbolj prodajani pri nas so naravni deodiranti Salt of the Earth, ki so veganski in ne puščajo belih sledi na majicah, obenem pa super dišijo. Na voljo so zanimivi vonji kot so vanilija/sivka, kumarica, melona, jagoda pa seveda tudi nevtralen brez vonja.

7.) Naravno razkužilo za roke

Majhen in priročen ter odličen za v torbo. Antibakterijski gel s tremi eteričnimi olji bo poskrbel za roke brez bakterij tudi, ko bomo skakale po plaži.

Tako, to je naš seznam, kaj se najde v naših torbah za na plažo, ti pa nam lahko zaupaš, brez česa ne moreš ti.

Okay.si - Novičke

Če ti je všeč naš prispevek, vpiši svoj email naslov in bodi na tekočem z novimi nasveti 🙂

S prijavo se prijavljaš na naše e-novičke, da boš na tekočem tudi z vsemi popusti!