thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Darilni set za dom Method – sivka pack

cena izdelka:
15.69 €

Iščeš izvirno in uporabno darilo? Želiš nekoga obdariti ob vselitvi v nov dom? Ali le dobiti svoje najljubše izdelke v ugodnejšem paketu? ?

Potem je naš paket Method mila za roke s priročnim refillom kot nalašč zate! Vsakega še tako kul mila pač slej ko prej zmanjka, zato je dejstvo, da imaš doma refill še kako super – paket vsebuje milo v gelu in refill, ki je priročen za uporabo. *Set ni darilno zavit in nima posebne embalaže.

Privošči rokam živahno osvežitev ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Sestava: aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, sodium chloride, sodium benzoate, cocamidopropyl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, citric acid, glycerin, linalool, limonene, sodium citrate, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, ci60730.

Uporaba: Odvij pokrovček svojega Method mila in vanj vlij tekoče milo iz refill embalaže. Refill zadostuje za do 3 polnjenja.

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.