thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Darilni set za dom Method – sijoče domovanje

cena izdelka:
16.59 €

Darilni set za dom – sijoče domovanje

Iščeš izvirno in uporabno darilo? Želiš nekoga obdariti ob vselitvi v nov dom? Ali le dobiti svoje najljubše izdelke v ugodnejšem paketu? 🙂

Potem je naš paket Method čistil kot nalašč zate! Vsi moramo namreč čistiti domove, vendar je to opravilo lahko vsaj malo bolj zabavno – za kar poskrbijo Method naravna in pisana čistila.

Paket vsebuje čistilo za kuhinjo, čistilo za kopalnico in čistilo za različne površine sivka. *Set ni darilno zavit in nima posebne embalaže.

Plastenke so narejene iz 100% reciklirane plastike. Recikliraj tudi ti, za dobro karmo!

Preseneti najdražje z darilnim setom ter naredi nekaj dobrega zanje in za naš planet, okay? 😉

Katja: “Jaz sem zelo zadovoljna, super očistijo, vonj je pa fenomenalen!”

Ingrid: “Res so nora čistila. Ne le, da je z njimi enostavno čistiti, še voljo do čiščenja dobiš…če sem jo dobila jaz, potem res deluje!”

Darja: “Super so in samo še ta uporabljam! Zaradi alergije mi druga čistila grejo v nos, ta pa neizmerno lepo dišijo in očistijo fenomenalno!”

Vanesa: ” Najboljša čistila ever…jih mam usa že in jih ne menjam več! :)”

Anita: “Najbolša čistila, še moj jih je pohvalu 

Polona: “Metod čistila sem naročila po priporočilu prijateljice in tako kot njo so navdušila mene. Čista kopalnica in čista kuhinja ter ostali prostori. Lepo dišita, sta ekološka in predvsem DELUJETA!!!”

Sestava:

  • Čistilo za kuhinjo: water, <5% non-ionic surfactants (decyl glucoside*, laureth-7*), sodium gluconate*, perfume (limonene*; may produce an allergic reaction, linallol*), sodium carbonate*, citric acid*, potassium hydroxide*, colorant.
  • Čistilo za kopalnico: <5% non-ionic surfactants*, anionic surfactants*, perfume (linalool*), water, alcohol denat*, lactic acid, sodium citrate*.
  • Čistilo za različne površine sivka: Water, <5%: Non-Ionic Surfactants (Decyl Glucoside*), Perfume (Linalool*), Sodium Gluconate*, Sodium Carbonate*, Citric Acid*, Potassium Hydroxide*, Colorant, *Denotes Plant or Mineral Origin.

*rastlinskega ali mineralnega izvora

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.methodproducts.co.uk

Uporaba:

  • Čistilo za kuhinjo: Špricni na površino, takoj pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno!
    Priporočljivo za pulte, ploščice, umetne mase in steklo.
  • Čistilo za kopalnico: Špricni na površino, takoj pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno!
    Priporočljivo za tuš kabine, ploščice, kadi, steklo in ostalo opremo. Ni za marmor in naravni kamen.
  • Čistilo za različne površine sivka: Špricni na površino, takoj pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno! Priporočljivo za pulte, ploščice, kamen, les, steklo in umetne materiale.

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.