thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone naravno čistilo za kavomate

cena izdelka:
8.99 €

Čistilo za kavomate

Nadležne usedline v avtomatih za kavico bodo sedaj preteklost, saj je Ecozone našel rešitev! 🙂

Čistilo, ki je namenjeno prav odstranjevanju vodnih usedlin. Je brez strupenih snovi, vonja in okusa ter je primeren za vse znamke in vrste kavomatov, tudi za tvojega 😉 Tvoj kavomat bo kot nov, kavica pa še bolj okusna!

Primeren je za vse vrste kavomatovOdstrani ostanke kave in vodnega kamna. Čistilo zadostuje za 5 uporab.

Izdelek je primeren za ALERGIKE in VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Ohrani svoj avtomat za jutranje kavice v tip top formi ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Količina: 500ml

Sestavaine: Aqua, Citric acid, Malic acid, Alkyl-dimethyl-N-oxide.

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: Sprazni kavomat in iz njega odstrani tudi filtre. 100 ml čistila nalij v prostor za vodo v kavomatu, preostanek napolni z vodo. 3 – 4 krat poženi kavomat in pusti čez noč. Zjutraj sprazni posodo z vodo, jo dobro operi in napolni s čisto vodo. Ponovno poženi kavomat 3 – 4 krat.

 

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.