thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone naravni gel za pečico in mastne madeže

cena izdelka:
9.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravni gel za pečico

Ah to najbolj zoprno opravilo v kuhinji – čiščenje pečice! Ne bi bilo super, če bi to opravil nekdo drug, namesto tebe 🙂 Saj ga lahko! Prepusti to opravilo Ecozone naravnemu gelu, ki učinkovito odstrani zažgane madeže in maščobo.

Preveri kako deluje izdelek pri rekordno umazani pečici >>

Izdelek je primeren za VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Očisti svojo pečico, brez uporabe kemikalij in naredi nekaj dobrega za svoj dom in naravo. 🙂

Količina: 500ml

Sestavine: Aqua, Sodium laureth sulfate, pumice

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: Pretresi in nanesi majhno količino gela na vlažno gobico ali krpo. S krožnimi gibi nato očisti površine z zažgano umazanijo v pečici. Na koncu s čisto krpo še obriši.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.