thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone naravno razpršilo proti pršicam

cena izdelka:
8.49 €

Razpršilo proti pršicam

Pršice so prava nadloga! Še posebej za občutljive ljudi in tiste z alergijami, kajne? Se jih želiš znebiti, obenem pa ne želiš, da bi bil tvoj dom izpostavljen škodljivim kemikalijam? Rešitev je na dlani! Ecozone je naredil naravno razpršilo proti pršicam na rastlinski osnovi, ki ga lahko uporabljaš praktično povsod v svojem domu (vzmetnice, blazine, preproge…). Pršilo le popršiš in tvoj dom bo kar 6 mesecev varen pred pršicami!

Razprišlo je primerno za uporabo po celem domu. Izdelek je primeren za VEGANE! Preveri še ostale veganske izdelke znamke Ecozone.

Prepreči pršicam, da bi škodile tvojemu zdravju in naredi nekaj dobrega zase in tvoj dom, okay? 😉

 

Količina: 500ml

Sestavine: N,N-didecyl-N,N-dimethyl ammonium chloride, water

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: Poškropi na prizadeta področja (npr. posteljo) in pusti, da se popolnoma posuši. Ponovi po potrebi.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.