thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method detergent za posodo Peach & Pink Pepper

cena izdelka:
5.99 €

Detergent za posodo Method

Preveri Methodovo novo plastenko za detergent za posodo. Kdo bi rekel, da je reciklirana plastika lahko tako privlačna. Tudi vsebina plastneke ne zaostaja za njeno privlačno zunanjostjo. Detergent vsebuje zmogljiva čistilna sredstva in biorazgradljive sestavine, ki poskrbijo za bleščeče krožnike. Preprosto dvakrat stisneš na gobico ali naravnost v umivalnik, kar zadostuje za cel kup umazane posode.

Plastenka je narejena iz 100% reciklirane plastike. Recikliraj tudi ti, za dobro karmo!

Izdelek je primeren za greznice.

Z lahkoto premagaj kup umazane posode ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉

Količina: 532 ml

Sestava: aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, alcohol denat, sodium chloride, linalool, limonene, citric acid, Citronello, sodium citrate, colorant.

Uporaba: Špricni v korito ali na gobico + požvižgavaj si med pomivanjem, en špric bo opravil z umazanijo!

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.