thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay Dish Mate “all in one” tablete za pomivalni stroj – 60 kosov

cena izdelka:
15.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Okay “all in one” tablete za pomivalni stroj Dish Mate

Si med tistimi srečneži, ki jim posode ni potrebno pomivati na roke? Super! 🙂 Za to bo torej poskrbel tvoj pomivalni stroj, mi pa smo tukaj, da ti pomagamo, da bo tudi strojno pomivanje posode popolnoma ekološko!  Naše tablete za posodo Dish Mate so biološko razgradljive in pakirane BREZ plastike! Pakirane so namreč v kartonasto embalažo in v biorazgradljiv ovoj, ki ga ni potrebno odstranjevati. 🙂 Tablete za posodo pustijo prijeten vonj, ki pa se ne prenese na posodo (brez skrbi).

Dovoli našemu Dish Mate-u, da postane tvoj najboljši prijatelj za pomivanje posode. 🙂 Dish Mate je na voljo tudi v setu za pomivanje posode #DuoDish, skupaj z Bubble Babe.

Pssst, Dish Mate tablete so “all in one” kar pomeni, da poleg tablet NE potrebuješ sredstva za izpiranje!

Količina: 1140g, 60 kosov – zadostuje za 60 pranj

Sestavine: 5% 15% oxygen-based bleaching < 5% nonionic surfactant, polycarboxylates, phosphonates, perfume, enzymes

Uporaba: Tableto vstavi v prostor za tablete v pomivalnem stroju. Za eno pomivanje uporabite eno tableto. Hranite v zatesnjeni škatli stran od neposredne sončne svetlobe, vlage in toplote. 

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.