thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay odstranjevalec madežev na tkaninah Bossy Chick – POŠKODOVAN -15%

cena izdelka:
6.79 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Okay odstranjevalec madežev na tkaninah Bossy Chick – poškodovana embalaža

Strup je v majhnih stekleničkah, jaz pa pravim, da so v majhnih plastenkah najbolj učinkovita čistila! 🙂  Saj ne da se hvalim, ampak dejstvo je, da sem preprosto najboljša!

Ne le, da sem kos praktično vsem madežem, sem tudi izredno priročna za uporabo, saj imam pršilko zato me na madež enostavno našpricaš. Odstranjujem vse od krvi, trave, olja, maščob, čokolade, sadja, omak, vina in kozmetičnih preparatov ter? . Lahko me uporabljaš na umazanih oblačilih, kjer me pred pranjem naneseš na madež ali pa kot odstranjevalec madežev na tkaninah, ki jih ne moreš dati v stroj. Tako je – lahko me uporabiš tudi za preproge, oblazinjeno pohištvo, otroške vozičke, avtomobilske sedeže, praktično karkoli v svojem domovanju uspeš popackati. (Odstranim tudi madeže na pralnih vložkih – preizkušeno! Preveri nekaj primerov uporabe tukaj.) 

Če še kar ne verjameš, da sem preprosto najboljša me preizkusi. 😉  Pssst, super sodelujem s Princem in Princess.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Ane-Marie: “Srajca, zapackana z mimoso, nekje od septembra ?  V stroju ni šlo dol in je srajca čakala v omari na odpis, danes pa sem Bossy pošpricala in kar zdrgnila v umivalniku pod vročo vodo. ?”

Katarina: “Jaz samo s tem rešim vse pralne vložke.”

Tanja: “Je odstranil hrano, tako da bravo. To včasiš še Froschu ne uspe.”

Katy: “Top produkt! ? “

Količina: 250ml

Sestavine: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, milo, vsebuje encime, sredstva za optično beljenje, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolunone, sodium pyrithione).

Uporaba: Odstranjevalec nanesi direktno na madež, rahlo podrgni, pusti učinkovati 20-30 minut in operi/očisti. Primerno za oblačila, oblazinjeno pohištvo, talne obloge, tepihe, itisone, tapisone, stenske tekstilne obloge, avtomobilske sedeže iz tekstila, otroške vozičke … Odstranjevanje madežev s tkanin (oblačil): Odstranjevalec nanesi direktno na madež ali pa ga uporabi kot dodatek pri pranju z detergentom, neposredno v pralnem stroju. K detergentu vlij 50 ml odstranjevalca in operi po običajnem pralnem postopku. Učinkuje že pri nizkih temperaturah pranja.

Odstranjevanje madežev s tekstilnih površin: Na suho bombažno krpo ali mehko krtačko nanesi nekaj kapljic odstranjevalca in previdno očisti tekstilno površino. Z mokro krpo obriši celotno površino, kjer je bilo čistilo. Posebna sestava omogoča, da sredstvo prodre globoko v tkanino ter zmehča in raztopi trdovratne madeže. Učinkovito razgrajuje maščobne, beljakovinske in škrobne madeže, kot so madeži: jajc, mleka, krvi, kave, paradižnika, kozmetičnih preparatov, vina, trave, olja, maščob, sadja, omak, ipd. Pri tem NE poškoduje tkanine ali barve tkanin. Lahko se uporablja za vse vrste tkanin, razen za volno, svilo in občutljive tkanine.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.