thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay razmaščevalec za kuhinjo Mister Grease

cena izdelka:
5.99 €

Okay razmaščevalec za kuhinjo Mister Grease

Še kdo sovražim maščobo? Ok, tudi celulit in maščobne obloge na trebuščku niso najbolj priljubljene, ampak govorimo o maščobi v kuhinji! Mister Grease je sovražnik mastnih madežev številka 1. Z lahkoto odstrani tudi najbolj trdovratno maščobo na površinah v tvoji kuhinji. Kot pravi moški se ne ustraši niti umazane pečice, mikrovalovke, kuhalne plošče ali nape. Tudi, če so kdaj potrebne nadure v kuhinji, lahko na Mister Greasa vedno računaš.

Ker je gentleman, ti bo pomagal tudi pri čiščenju platišč na avtomobilu ali celo odstranil kakšen madež na oblačilih (preizkusi na lastno odgovornost). Najbolj se ga boji maščoba, najraje pa se postavlja pred lepotičkami iz ekipe #RainbowSquad. Le kateri bo uspelo osvojiti njegovo srce?

Mister Grease je na voljo tudi v ugodnejšem refillu!

P.S. Mister Grease te vabi, da si osebno pogledaš njegovo delo >>

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Petra: “Jaz sem samo štedilnik spucala z Mister Greasom in cela hiša dišiii po njem. Ni lepšega kot spucat in da potem še vse lepo diši. Top čistilo res! 😍

Helena: “Evo preizkusila in moram reči, da sem navdušena nad vonjem! Cela kuhinja dišiiii!”

Saša: “Moram povedati kako sem navdušena nad #TheCleanTeam! ? Kaaaj si noooor kaj to zmorejo! Po liniji najmanjšega napora sem očistila pečico in štedilnik!”

Romana: “Ta čistila Okay so res top! 👍 So zelo uporabna, pri babici ki ne da veliko na čiščenje, sem čistila sprobala – to je res noro kok spuca pečico! Res trdovratna maščoba pa je šlo vse dol, tako so me čistila očarala da jih takoj spet naročim ko jih zmanjka. Res so vredna vsakega evra in vam iz srca čestitam za odkritje, ne menjam jih več za nič na svetu. Lep pozdrav”

Mojca:Tudi jst sprobala. Top, noro dišijo in spucajo fino … Priporočam vsem! 👍

Renata: “Čistila so super. Včeraj preizkusila Mister Grease na moji umazani pečici in lahko samo rečem … Kapo dol za tak proizvod! 😄

Jelena: “To čistilo je res enkratno. Ne samo, da se nam pečica sveti po ne vem koliko letih, končno čistilo po katerem me ne boli glava po čiščenju. Isto velja za čistilo za kopalnico Sparkling Señora.”

Količina:  500ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.