thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set čistil #KitchenGoals + PLUS

cena izdelka:
17.39 €

Okay set čistil #KitchenGoals + PLUS

Si želiš bleščeče čisto kuhinjo, vredno objave na instagramu pod # kitchengoals? Potem si na pravi spletni strani! Pozabi na mizarja in nov kuhinjski otok – vse kar potrebuješ za sanjsko kuhinjo je naš set čistil #KitchenGoals. Sedaj na voljo v nadgrajeni obliki skupaj z popularno Magično Gobico!

Set vsebuje priljubljenega šarmerja Mister Greasa, ki bo posrkbel za zamaščene madeže v tvoji kuhinji (kot pravi moški je kos tudi najbolj zahtevnim nalogam, zato ga brez zadržkov uporabi tudi v pečici), rozasto Multi Divo, ki slovi po svoji vsestranskosti in očara s prijetnim tropskim vonjem ter kraljico mehurčkov Bubble Babe, ki bo poskrbela še za piko na i v vsaki kuhinji – čisto posodo.

Člani #KitchenGoals so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilke obvezno obrni na OFF!

Natalija: “Danes prejela  čudovito in kako noro diši! ❤️”

Pia: “Jaz sem danes dobila paket!!! Norooo!!! Cel dan že pucam! ?

Milena: “Dobila včeraj paketek – sem navdušena nad čistili ressss! Učinkovito in noro dišeče, top vrhunska čistila!

Teja: “Nemorem, da nebi čistila? Čistila so TOP!? Škoda zgubljat besede o tem kako dišijo ne? Nenormanlno…nenormano dišijo, nenormalno lepa barva, nenormalno dobro in učinkovito spucajo vse v nulo res. Še enkrat bravo, bravo? Lp.”

Mojca: “Vsa čistila sem preizkusila, detergent za posodo je idealen za moje roke, ki mam zelo občutljive tako, da mislm da bodo vsi redno v košarici ?? Diva, brez besed vse mi počisti ?? diši pa itak noooorooooo ? razmaščevalec pa ravno tako brez besed ?? pečice nisem imela še tok čiste ?? mislim da sem se zaljubila ponovno v čiščenje ?.”

Anja: “Moram povedat, da so čistila enkratna!!!! Pa kako dišijooo ???? prav z veseljem pucam zdej, da nemorem verjet ?! NAVDUŠENA ????.”

Jana: “Zdravo! Komaj sem čakalaaa, da pridejo ? in evo jih!!! To je pa vrhunsko, tako vonj, kot učinek. Sej sem pričakovala top izdelek (glede na predhodnike) samo me je vseeno pozitivno presenetilo ? vse pohvale ?? imam samo eno skrb – da jih ne bo zmanjkalo.”

  • Mister Grease – razmaščevalec za kuhinjo:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

  • Multi Diva – čistilo za različne površine:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave

Uporaba: Čistilo nanesite na površino, očistite s krpo ali sperite z vodo. Učinkovito očisti vse pralne površine in ne pušča lis. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite.

  • Bubble Babe – detergent za pomivanje psoode:  500 ml

Sestava: 5%-15% anionske površinsko aktivne snovi, <5% amfoterne površinsko aktivne snovi; ostale sestavine: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.

Uporaba: 4ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5l vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, ampak jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Učinkovito odstranjuje umazanijo in  maščobo ter posodi vrne sijaj. Vsebina zadostuje za 125 pranj

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.