thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Letos pošlji unikatne novoletne voščilnice!

novoletne-voscilnice
naredi-sam-voscilnice

Navadna pisma so resda že precej iz mode, novoletne voščilnice pa so še kako popularne! Še posebaj čudovite pa so tiste, ki jih naredimo sami in imajo tako še večjo vrednost. 🙂  Novo leto se vztrajno približuje, časa pa je vedno manj, zato smo zate zbrali nekaj super idej doma narejenih voščilnic, ki so izredno preproste ampak zato nič manj čarobne.

Ideje za unikatne novoletne voščilnice

Novoletne voščilnice z gumbi

naredi-sam

Vsi imamo doma kakšne stare gumbke, za katere niti ne vemo od kje so, kajne? Sedaj lahko najdejo prostor na tvojih letošnjih voščilnicah! Možnosti so tukaj praktično brezmejne. 🙂  Gumbe lahko nalepiš ali našiješ na papir voščilnice, ustvariš pa lahko katerikoli praznični motiv – od jelke, okrasnih bunkic do snežaka.

Novoletne voščilnice z Washi trakom

voscilnice1

Naslednje ideje pa bodo navdušile vse ljubiteljice barvnih lepilnih trakov Washi. Tudi z njimi je možnosti malo morje. 🙂  Neverjetno, kako uporabni so lahko pisani trakovi! Z njimi lahko ustvariš vse od pisanih daril, okraskov, jelk … Ali karkoli drugega ti že pade na pamet. 😉  Če ti jih kaj ostane, jih lahko uporabiš tudi za unikatno okrašena darila.

Naredi novoletne voščilnice s pomočjo barv in papirja

posebne-voscilnice

Za konec pa še nekaj idej, za katere imaš vse kar potrebuješ zagotovo doma pri roki! Z barvo in prsti lahko namreč ustvariš simpatične Božičkove jelenčke, iz natrganega starega časopisa lahko nastane prav lepa jelka in iz zavitih listov starih revij najbolj kul 3D doma narejena voščilnica. 🙂

Sedaj si moraš domisliti le še posrečeno voščilo in že lahko lepe želje odpošlješ v svet!


Če bi radi zraven lepih voščilnic podarili še kaj uporabnega, poglejte, kaj smo pripravili za vas in vaše bližnje: TUKAJ!


Preveri še zanimivo idejo, kako lahko iz starih embalaž čistil narediš čudovite vaze 🙂  Klikni tukaj.

Okay.si - Novičke

Ti je všeč naš prispevek, vpiši svoj email naslov in bodi na tekočem z novimi nasveti 🙂

S prijavo se prijavljaš na naše e-novičke, da boš na tekočem tudi z vsemi popusti!