thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Darilni set za dom Ecozone – adijo vodni kamen

cena izdelka:
10.99 €

Komplet trenutno ni na voljo.

Iščeš izvirno in uporabno darilo? Želiš nekoga obdariti ob vselitvi v nov dom? Ali le dobiti svoje najljubše izdelke v ugodnejšem paketu?

Potem je naš paket čistil Ecozone kot nalašč zate! Vsi moramo namreč čistiti domove vendar je to opravilo lahko vsaj malo lažje – za kar poskrbijo Ecozone naravna in ekološka čistila.

Paket vsebuje čistilo za vodni kamen, ki je namenjeno prav odstranjevanju resnično trdovratnega vodnega kamna (lahko ga uporabiš v kopalnici in kuhinji) in čistilo za straniščno školjko ultra, ki se odlično obnese pri raztapljanju vodnega kamna v školjki. *Set ni darilno zavit in nima posebne embalaže.

Preseneti najdražje z darilnim setom naravnih čistil ter naredi nekaj dobrega zanje in za naš planet, okay? 😉

Pia: “Živijo! Rada bi samo pohvalila Ecozone čistilo za vodni kamen, ki je res čudezno, ? pred tem sem sprobala vsaj 5 drugih čistil z veliko kemikalijami in čisto nobeno ni delovalo niti približno tako, kot to ki sem ga kupila pri vas! ?”

Katja: “Tale za vodni kamen je preverjeno najboljši!

Čistilo za vodni kamen (500ml): Aqua, Citric Acid, Fatty Alcohol (Surfactant), Formic Acid, Fragrance

Čistilo za stranišče (750ml): Water, Aquasol As (Xanthan gum), Anhydrous Citric Acid, Glucopon 650ec, Dehydol LT7, Vinkocide BIT 20G, Marine Fresh 391440, Liquitint Red St, Liquitint Blue Mc, Monopropylene Glycol, Formic Acid.

Več o sestavinah si lahko prebereš na http://www.ecozone.com/

UPORABA:

Čistilo za vodni kamen: Čistilo je zelo učinkovito pri odstranjevanju milnih madežev in drugih organskih ostankov, ki se kopičijo na ploščicah, v koritu, v kopalni kadi itd. Čistilo za odstranjevanje vodnega kamna le razpršiš po površine, malce počakaš in pobrišeš!

Čistilo za stranišče: Odvij pokrovček, nalij v straniščno školjko, podrgni, splakni – KONČANO!

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.