thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set za čisto stranišče Scrubby King

cena izdelka:
7.99 €

Ni na zalogi

Okay set za čisto stranišče Scrubby King

Čiščenje stranišča je verjetno najmanj priljubljeno gospodinjsko opravilo … Ne, če vprašaš Flush Kinga! Kralj Okay čistil se je specializiral prav za čiščenje straniščnih školjk. Nekdo pač mora opraviti tudi najtežja opravila, kajne? Njegova gelasta struktura poskrbi, da se na robovih školjke zadrži dovolj dolgo, da madeži nimajo nobene možnosti! Za čiščenje stranišča pride prav tudi gobica, zato se je Flushu pridružila še Scrubby gobica in skupaj sta popoln par, za reeees čisto stranišče.

Set vsebuje Scrubby gobico modre barve in čistilo za stranišče flush King – skupaj sta prisrčen paketek, ki je tudi luškano darilo!

P.S. Flush King je na voljo tudi v ugodnejšem refillu!

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

Flush King

Količina:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave, citronska kislina.

Uporaba: Čistilo nanesite pod rob straniščne školjke in pustite učinkovati, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

Scrubby gobica

Uporaba: Uporabljate jo tako kot navadne gobice. Gobica je pralna je v pomivalnem stroju. Po izpiranju pustite, da se posuši. Ne dajajte v sušilni stroj.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.