thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method milo za roke Hibiscus Berry – pena

cena izdelka:
5.99 €

Method milo za roke pena

Vsi obožujemo peno in mehurčke, kajne? Seveda! Zato je Method poskrbel za super doživetje pri umivanju rok – ustvarili so namreč milo, ki že ob stisku na tvojo dlan iztisne bogato peno! Poleg tega pa je milo še biorazgradljivo, ne vsebuje umetnih sestavin in je narejeno na naravni osnovi. 🙂 Izbiraš lahko med različnimi vonji mil v peni.

Privošči rokam živahno osvežitev ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Količina: 300 ml

Sestava: aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium benzoate, parfum, sodium chloride, glycerin, citric acid, hexyl cinnamal, limonene, linalool, sodium citrate, ci 17200, aloe barbadensis leaf juice, tocopheryl acetate, ci 14700.

Uporaba: Obrni šobo, stisni ter si namili roke.

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.