thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay milo za roke v gelu – Soapy refill 1L

cena izdelka:
7.99 €

Okay milo za roke – gel 1000ml

Ah, končno je tu! Okay milo za roke – in to v REFILLU!  Ker vemo, da ti je milo noro všeč in si kar ne moreš nehat umivati rok, seveda potrebuješ večje količine! In ker vemo tudi, da ti je, tako kot nam, mar za zmanjševanje odpadne embalaže in prihranke v tvoji denarnici – je refill res najboljša izbira! 😀 Prihraniš in poskrbiš za naš planet. Z njim lahko napolniš katerikoli dozirnik za milo, ki ga že imaš doma.

P.S. Soapy seveda obstaja tudi v obliki prikupne 500ml embalaže, ki jo najdeš tukaj

 

 

Količina: 1000 ml

Sestava: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Benzophenone-4, C142051, C1 17200

Uporaba: Stisni majhno količino mila na mokre roke, ustvari peno in speri. Uživaj v čistih rokah in omamni aromi!

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.