thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Señor Strong – refill 5l

cena izdelka:
45.00 €

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Señor Strong refill

Kako se spopasti z odstranjevanjem reeees trdovratnega vodnega kamna? Brez drgnjenja! To je moto Señor Strong-a! Močni gospod je zasnovan tako, da zares temeljito raztopi vodni kamen, zato drgnjenje površin sploh ni potrebno. 🙂 Idealen je za uporabo tako v kopalnici kot v kuhinji. Čistilo za vodni kamen Señor Strong je potrebno le razpršiti po površini, malce počakati in pobrisati. Adijo vodni kamen (in drgnjenje površin)! Kot že njegovo ime pove, je zares močan, ko gre za čiščenje, a vseeno ne draži dihal, zato je zares popolna izbira za vsako kopalnico.

Če je čistilo za vodni kamen tvoj najljubi Okay član, ti ga zagotovo hitro zmanjka – vodni kamen je namreč povsod! Ravno zaradi tega je na voljo tudi 5l refill, ki zadostuje za kar 10 polnjenj običajne plastenke Señor Strong.

Refill ni le ugodnejši (je skoraj 30% cenejši, če primerjaš ceno na 500ml), temveč je tudi bolj ekološka možnost. Ko sprazniš 5l embalažo, nam jo lahko preprosto pošlješ nazaj, ob tem pa prejmeš še popust. 😉 Mi bomo prazno embalažo refilla očistili in ponovno napolnili.

Za polnjenje priporočamo pipico, ki NE poliva in dobro tesni.

Količina:  5000 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, <10% citronska kislina, mlečna kislina, barva, dišava.

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 3-5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Pri trdovratnih oblogah pustite delovati dlje. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.