thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Señor Strong

cena izdelka:
5.99 €

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Señor Strong

Kako se spopasti z odstranjevanjem reeees trdovratnega vodnega kamna? Brez drgnjenja! To je moto Señor Strong-a! Močni gospod je zasnovan tako, da zares temeljito raztopi vodni kamen, zato drgnjenje površin sploh ni potrebno. 🙂 Idealen je za uporabo tako v kopalnici kot v kuhinji. Čistilo za vodni kamen Señor Strong je potrebno le razpršiti po površini, malce počakati in pobrisati. Adijo vodni kamen (in drgnjenje površin)! Kot že njegovo ime pove, je zares močan, ko gre za čiščenje, a vseeno NE draži dihal, zato je zares popolna izbira za vsako kopalnico.

Señor Strong najraje čisti vodni kamen na različnih površinah … Nikakor ga ne uporabljaj na marmorju, površinah iz apnenca in na površinah, ki so občutljive na kisline. Naš Señor rad poje serenade in pleše flamenko, tako da z njim med čiščenjem brez sramu zapoj in zapleši. 😉

*Primerno tudi za črne pipe in umivalnike / korita.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Lea: “Ta mi je včeraj naredil čudež v kopalnici … noro v kombinaciji s čudežno gobico, noro res! Škoda ker nisem slikala pipe prej in potem.”

Sandra: “Tako kot pravite – hitro in učinkovito ? Sedi 5!”

Nika: “Meni je fajn, ker po Señori se malo zadušim zmeraj, ko našpriccam. S tem pa ne! ?

Janja: “Moram sporočiti, da je tale Señor Strong res super. Čimprej dodajte v ponudbo 5l kantice ?. Predvsem mi je všeč, ker res nima zadušojočega vonja. Načeloma čistila za vodni kamen res smrdijo in sem jih prav težko uporabljala. Seuper je res! ”

Alja: “Jaz sem včeraj prvič uporabila čistilo Senor Strong in sem padla na rit, ker še nikoli nisem imela tako lepo čiste tuš kabine (ker je pač že stara, na fugah se tu pa tam pojavlia plesen, ki jo sicer redno čistim…) ampak tole, ne le, da očisti, tudi diši nenormalno lepo in ob čisščnju se zraven nisem “davila”od kašlja kot ponavadi (pri drugih čistilih sem uporabljala masko). Imam tudi Sparkling Senora, ki je tudi toop! Kot vidim po komentarjih, bom kmalu začela uporabljati vaša čistila za celotno stanovanje. ?

Količina:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, <10% citronska kislina, mlečna kislina, barva, dišava.

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 3-5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Pri trdovratnih oblogah pustite delovati dlje. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline.

Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.