thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Pipica za refill embalažo

cena izdelka:
5.99 €

Pipica za refill embalažo

Imaš doma svoj zasebni “refill kotiček” in si želiš, da bi bilo ponovno polnjenje manjših plastenk lažje opravilo? Tukaj so pipice, ki se popolnoma prilegajo 5l refill embalažam Okay čistil! Pipice tesnijo in omogočajo preprosto polnjenje brez polivanja in umazanije. 😀 Po polnjenju pipico preprosto obrneš na “off” in refill pospraviš do ponovnega polnjenja.

Pipica NE kaplja in NE pušča, ko je obrnjena na off. Primerno za gel oblike čistil in za tekoča čistila.

Še nimaš svojega “refill kotička”? Preveri kaj vse lahko dobiš v obliki refilla, ki je ugodnejša in bolj ekološka izbira.

Pipica je primerna za 5l refill embalažo čistil znamke Okay.

 

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.