thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set čistil #DuoKitchen

cena izdelka:
9.99 €

Okay set čistil #DuoKitchen

Si želiš bleščeče čisto kuhinjo, brez zadušljivega občutka, ko se lotiš čiščenja pečice? Potem si na pravi strani! Tukaj je #DuoKitchen set, ki je namenjen prav čiščenju kuhinje.

V setu najdeš popularnega Mister Greasa, ki je že pred leti osvojil srca tisočih žensk (in moških), saj je resnično učinkovit in močan, tudi ko gre za čiščenje zažgane pečice ali žara. V setu se mu je tokrat prvič pridružila Madame Cuisine, ki je super dopolnilo za vsakodnevno čiščenje kuhinjskih površin, ki jih je potrebno dnevno prebrisati (npr. korito, štedilnik, miza,…). Skupaj sta popoln parček, ki ti bo pomagal, da bo tvoja kuhinja vedno bleščeče čista in dišeča.

Člani #DuoKitchen so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilke obvezno obrni na OFF!

  • Mister Grease – razmaščevalec za kuhinjo:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

  • Madame Cuisine – čistilo za kuhinjo:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi / anionske površinski aktivne tvari, neionske površinsko aktivne snovi / neionske površinski aktivne tvari. Vsebuje konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothia- zolinone, sodium pyrithione), dišave.

Uporaba: Čistilo razpršite po površini in pustite delovati nekaj trenutkov, nato z vlažno krpo očistite površino. krpo sperite in površino obrišite do čistega. čistilo odstrani vsakodnevne nečistoče s kuhinjskih pultov, keramike, pomivalnega korita, kuhinjskih elementov, kuhinjske mize, s površin štedilnika, hladilnika, mikrovalovne pečice … površini daje lesk brez brisanja.

Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.