thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay sredstvo za preprečevanje vodnega kamna Shower Hero

cena izdelka:
5.49 €

Okay sredstvo za preprečevanje vodnega kamna Shower Hero

Kako se izogniti pogostemu čiščenju vodnega kamna? ENOSTAVNO! Pomaga ti lahko tvoj zasebni super heroj – Shower Hero! 😊 Preprosto ga moraš imeti, ker bo poskrbel, da ti kopalnice sploh ne bo potrebno več čistiti (ali vsaj ne prav pogosto, vsake toliko jo je vseeno treba, saj Shower Hero nikakor ne želim, da njegov kolega Señor Strong ostane brez dela 😉). 

Kako pa sploh deluje?? Nanos formule Shower Hero poskrbi, da se milni madeži in ostanki vodnega kamna na površinah ne nabirajo. Izdelek le poškropiš, niti obrisati ti ni treba in vodni kamen se lahko poslovi iz tvoje kopalnice! Shower Hero ima še eno super lastnost – tako čudovito diši, da bo tvoja kopalnica po uporabi ne le čista, ampak tudi odišavljena!

P.S. Nikakor ga ne uporabljaj na marmorju, površinah iz apnenca in na površinah, ki so občutljive na kisline. Čeprav res omamno diši, ti prav tako ne priporočamo, da ga zamenjaš za parfum. 😅

*Primerno tudi za črne pipe in umivalnike / korita. Na voljo tudi v refillu.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Količina:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, <5% citronska kislina, mlečna kislina, aroma

Uporaba: Izdelek poškropi na mokre površine in pusti čarovniji, da opravi svoje! Čistilo bo poskrbelo, da se vodni kamen ne bo zasušil na površinah, ki so poškropljene. Po potrebi pobrišemo s krpo. Priporočljivo za tuš kabineploščicepipe, umivalnike, steklo in ostalo keramično opremo.

Nikakor ne uporabljaj na marmorju, površinah iz apnenca in na površinah, ki so občutljive na kisline.

Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.