thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Mnenja uporabnikov Prince Perfect

Ali naš detergent Prince Perfect res odstrani madeže?

Preveri fotografije "prej in potem"

⬇ spodaj najdeš mnenja in fotografije, ki so jih z nami delili navdušeni uporabniki Prince Perfecta!⬇

Neja: “Moram vam povedat, da mehčalec in detergent za perilo sta top!! ? Moja hi ima atopijski dermatitis in ji oboje res ustreza tako, da bom definitivno še naročila! “

Kaja: “Res mi ni žal, da sem naročila paket #LaundryGoals. Vedno imate nore izdelke, ki še omamno dišijo!”

Irena: “Detergent in mehčalec božansko dišita.”

Nadja: “Detergent je v nulo odstranil vse madeže ličil na moji brisači! Od pudra do senčk, maskare in svinčnika za obrvi 😀 in to brez dodajanja odstranjevalca pri pranju na 30!”

 

⬇  Preizkusi naše izdelke tudi ti!

Okay detergent za perilo Prince Perfect

cena izdelka:
9.99 €

Okay detergent za perilo Prince Perfect

Verjetno nisi med tistimi, ki obožujejo gore neopranega perila, kajne? 🙂 Ampak obstaja nekdo, ki ima prav to najrajši! To je eden in edini Prince Perfect, ki bo prijahal na belem konju in te odrešil tistega kupa umazanega perila. 😉 In zakaj je tale naš princ tako “perfect”? Ker je popoln za vse barve perila in za pranje pri vseh temperaturah (tudi pri nizkih)! Poleg tega  je učinkovit tudi pri odstranjevanju madežev (ne verjameš? Preveri! ) in poskrbi za prijetno svežino perila po pranju.

Ha, pa smo že mislili, da so princi le mit iz pravljic. Preizkusi našega Princa in se prepričaj, da še obstajajo pravi gentlemani, ki svoje princeske odrešijo zoprnih gospodinjskih opravil.

P.S. Prince Perfect ima še eno pravljično lastnost – zvest je svoji Fluffy Princess, s katero bosta omamno dišala do konca svojih dni! Skupaj ju najdeš v setu #LaundryGoals.

Detergent je za 25 pranj ter je na voljo tudi v refillu.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Anastasija: “Odličen je!?

Cecilija: “Božansko diši! ”

Neja: “Dišiii norooo ?

Neja:  “Moram vam povedat, da mehčalec in detergent sta top!  Hči ima atopijski dermatiis in ji oboje res ustreza tako, da bom definitivno še naročila. ❤️”

Količina:  1000 ml (za 25 pranj)

Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, <5% milo, vsebuje encime, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone), dišave (limonene, linalool).

Uporaba: Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.