thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone krpa za čiščenje oken in steklenih površin iz mikrovlaken

cena izdelka:
7.99 €

Krpa za čiščenje oken

Ecozone krpa za čiščenje oken ima svojo edinstveno tkanje, ki pomaga odstraniti prsne odtise, lepljive madeže in vse ostale packarije, ki kvarijo tvoj pogled skozi okno. Poleg tega ima tudi gladko stran za poliranje površin, za resničen sijaj tvojih steklenih povšin. Izdelana iz mikrofibre najvišje kakovosti in ima visoko gostoto vlaken, kar pomeni, da čisti bolje in lažje od običajnih krp iz mikrovlaken. Z njo prihraniš čas in trud pri zoprnem čiščenju oken. Za super rezultate moraš uporabiti le minimalno količino vode, krpo pa lahko vedno znova tudi opereš in uporabiš.

Z uporabo Ecozone krpe za čiščenje oken si prihraniš čas, trud in denar pri čiščenju. Krpo lahko uporabljaš izredno dolgo, saj jo lahko opereš do 300-krat. 🙂

Krpo lahko uporabljaš na vseh steklenih površinah, vključno z ogledali, okni, na štedilnikih in tudi na računalniških zaslonih…Si želiš eno krpo za vse površine? Najdeš jo tukaj.

Izdelek je primeren za VEGANE!

Naj bo čiščenje oken preprostejše, s krpo iz mikrovlaken brez uporabe kemikalij, kar je bolj prijazno do narave, tebe in tvoje denarnice, okay? 😉

 

Sestava: Polyester and Polymide

Velikost: 40cm x 50cm 210gsm.

Več o sestavinah si lahko prebereš na http://www.ecozone.com/

Uporaba: Krpo zmoči z vodo in z njo obriši željeno površino. Po potrebi lahko uporabiš tudi čistilo za steklene površine. Krpo lahko opereš do 300 krat pri do 60 stopinjah.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.