thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za steklo Miss Bliss

cena izdelka:
4.99 €

Okay čistilo za steklo Miss Bliss

Lisasta okna, flekasto ogledalo, zamazano kuhinjsko steklo, očala polna prstnih odtisov – nočna mora, kajne? Če vprašaš Miss Bliss je vse našteto raj. 🙂 Najraje namreč čisti steklene površine in poskrbi za kristalno čistočo. Ko v svoj dom povabiš našo Miss, bodo lise in prstni odtisi le še bled spomin iz preteklosti.

Izogiba se predmetom, ki so občutljivi na alkohol (npr. TFT in LCD enkranih in lakiranim lesenim površinam), naravnost obožuje brisanje površin iz visokega sijaja, saj pri tem zares blesti. Z veseljem se druži z najboljšo prijateljico Miss Shiny, s katero se veliko časa zadržujeta pred ogledalom v kopalnici in občudujeta bleščečo čistočo (ali pa odsev v ogledalu, kdo bi vedel 😉 ). 

Miss Bliss lahko kupiš tudi v nepogrešljivem setu #TheCleanTeam!

P.S. Miss Bliss se odlično spopada še z eno nadlogo! 😀 Preveri >>

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Ana: “Ta čistila so takooo svetovna, sploh Miss Bliss – prvič v življenju imam res lepo ščiščena okna! ? Hvala za ves trud, ki ste ga vložili v ta čistila.❤️”

Količina:  500ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, Etanol (označeno po EC 200-158-6). Vsebuje: dišave

Uporaba: Čistilo Miss Bliss je primerno za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis. Ne uporabljajte na TFT in LCD enkranih ali na lakiranih lesenih površinah. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.