thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za kopalnico Sparkling Señora

cena izdelka:
4.99 €

Okay čistilo za kopalnico Sparkling Señora

Kuhinja ali kopalnica, ta nadloga vodni kamen, je povsod! Ampak brez skrbi, Sparkling Señora je kos še tako trdovratnemu vodnemu kamnu. Čeprav je res le simpatična gospodična, ne podcenjuj njene moči, ko se skupaj lotita čiščenja ploščic, tuš kabine, umivalnika ali celo stranišča. Verjami, od sedaj naprej je to tvoje novo najljubše čistilo (pssst, samo nikar ne povej tega Mister Grease-u, hitro namreč postane ljubosumen).

Sparkling Senora najraje čisti umazane kadi, umivalnike polne milnih madežev, lisaste pipe … Nikakor je ne približaj marmorju, emajliranim ali apnenčastim površinam. S površinami, ki so občutljive na kisline se niti malo ne razume. Od malega obožuje mehiške telenovele, je izredno priljubljena ter timskega duha, zato jo najdeš v kar štirih setih čistil: #HomeCleanHome#TheCleanTeam, #RainbowSquad in #HouseGoals

Senora je na voljo tudi v obliki ugodnejšega reilla!

P.S. Če ne verjameš, da je naša Señora tako uspešna v boju z nadlogo vodnim kamnom, potem si preveri njene reference 😉

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Željka: “My absolute favourit! Kopalnica diši še od včeraj! ?

Nika: Kupila sem Sprakling Señoro z mislijo “bom že porabila, če mi ne bo odgovarialo” ammm nevem kaj sem si mislila! Madež, ki ga nisem nikakor mogla spucat v kadi je čudežno izginil whaaat? ??? Pač zadovolina ZELO. Kupila pa sem jo v Tuš drogeriji in zdaj grem še po druge ? – ZAKON JE RES!

Vesna: “Lepo pozdravljeni naročila sem pri vas čistilo za kopalnico in lahko vam povem, da sem zelo zadovoljna! Kopalnica mi je tipi top očiščena, dišeča bleščeča, fuge so bele niso več rumene ni mi žal dati denar za nekaj kar pomaga. Še dobro, da zdaj imam čistilo Okay za kopalnico pri roki, zdaj se ne rabim več sekirati kako pa kaj s čistočo, zdaj sem umirjena. Ne smrdi več ampak noro lepo diši – hvala še enkrat, da obstaja to čistilo, jaz sem jo poimenovala moja sreča ?.

Ulla: “Ommmmggg, kok pa tole diši! Cela kopalnica ? zaenkrat je tale favorit.”

Nika: “Zaradi čistil sem šla danes v Ljubljano, da sem jih šla kupit. Čistila oziroma vonji so vrhunski ?, noro dišijo, da mi še zdej stanovanje diši! Ne morem verjet, tole so prva čistila, ki mi zares dišijo – priznam, od Methoda kopalnica mi je smrdelo, tale Sparkling Señora pa noro diši! ?

Renata: “Super čistila. Dobila sem jih v dar od sodelavke in prijateljice Suzane, nalednje je moje naročilo ?. Kopalnica je čista in zelo dišeča… 

Nina: “Bolana čistila! Ponavadi Señoro pošpricam in grem vmes še kaj naredit, včeraj sem pa pošpricala po pipi in z željo, da čimprej končam pograbila krpo, da bi malo pospešila čiščenje in OMG v parih sekundah je kamen na pipi izginil! Ne pretiravam Zakon res.??

Količina:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool), mineralne kisline

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljove na kisline. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.