thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za različne površine Multi Diva – refill 5l

cena izdelka:
35.00 €

Okay čistilo za različne površine Multi Diva refill

Zamisli si, da bi obstajalo vsestransko čistilom, ki ga lahko uporabiš povsod v svojem domu. Tukaj je! Multi Diva, ki je osvojila srca uporabnikov. Ne le njena roza barva, tudi omamen tropski vonj preprosto začara. Da o njeni učinkovitosti sploh ne zgubljamo besed – kot prava multi gospodična, je uporabna praktično kjerkoli. In ker je Multi Diva tako vsestranska ter omamno diši, je tudi hitro zmanjka. Ravno zaradi njene popularnosti je na voljo tudi 5l refill, ki zadostuje za kar 10 polnjenj običajne plastenke Multi Dive.

Refill ni le ugodnejši (je skoraj 30% cenejši, če primerjaš ceno na 500ml), temveč je tudi bolj ekološka možnost. Ko sprazniš 5l embalažo, nam jo lahko preprosto pošlješ nazaj, ob tem pa prejmeš še popust. 😉  Mi bomo prazno embalažo refilla očistili in ponovno napolnili.

Za polnjenje priporočamo pipico, ki NE poliva in dobro tesni.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Ajda: Danes prejela paket, cel dan pucala? super je, sploh Diva noro diši!

Maja: “Dišiiii toook da bi jooo kar spila zdele takoj ???? omg vsaka vam čast res ? ! Sploh nism dvomila v celotno ekipo tkoo, da kar takooo naprej ?? . Ne vem ce sem bila kdaj tok vesela da me je poštar zbudu ??.”

Nika: “Sem jih dobila. ???Waw! ? Vonj Dive se ne, da opisati! Je ubistvu sladek, ampak na koncu pa ugotovis, da ima v sebi tudi nekaj svežine… krasno! “

Količina:  5000ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji čistilo nanesite nerazredčeno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite: 40-80ml na 10l tople vode. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.