thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za različne kuhinjske površine Madame Cuisine – refill 5l

cena izdelka:
35.00 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Okay čistilo za kuhinjske površine Madame Cuisine refill

Saj vemo, obožuješ Mister Grease-a, mi tudi! Ampak on je zares močan, za lažja vsakodneva kuhinjska opravila je Madame Cuisine preprosto boljša. 🙂

Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji. Ok, pečico pustimo za Grease-a. Ampak za pult, štedilnik, jedilno mizo, hladilnik in kuhinjske omarice … za vse to pa je Madame preprosto najboljša. Da sploh ne omenjamo njenega omamnega bombončkastega francoskega parfuma, po katerem bo po čiščenju vsak dan dišala tvoja kuhinja. Mmm, pozabi na vonj po kuhanju in tvojo kuhinjo prepusti Madame Cuisine.

Ravno zaradi njene popularnosti je na voljo tudi 5 l refill, ki zadostuje za kar 10 polnjenj običajne plastenke Madame Cuisine.

Refill ni le ugodnejši (je skoraj 30% cenejši, če primerjaš ceno na 500 ml), temveč je tudi bolj ekološka možnost. Ko sprazniš 5 l embalažo, nam jo lahko preprosto pošlješ nazaj, ob tem pa prejmeš še popust. ?  Mi bomo prazno embalažo refilla očistili in ponovno napolnili.

Za polnjenje priporočamo pipico, ki NE poliva in dobro tesni.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Količina:  5l

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi / anionske površinski aktivne tvari, neionske površinsko aktivne snovi / neionske površinski aktivne tvari. Vsebuje konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothia- zolinone, sodium pyrithione), dišave.

Uporaba: Čistilo razpršite po površini in pustite delovati nekaj trenutkov, nato z vlažno krpo očistite površino. krpo sperite in površino obrišite do čistega. čistilo odstrani vsakodnevne nečistoče s kuhinjskih pultov, keramike, pomivalnega korita, kuhinjskih elementov, kuhinjske mize, s površin štedilnika, hladilnika, mikrovalovne pečice … površini daje lesk brez brisanja.

 

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.