thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set za perilo #Family LaundryGoals

cena izdelka:
55.99 €

Na zalogi

Okay set za pranje perila #LaundryGoals Family

V tem dišečem setu #LaundryGoals Family paketu se skriva popoln pravljični par, ki je “must have” v vsakem domovanju. Set je sestavljen iz Fluffy Princess v družbi njenega sanjskega Prince Perfect-a. Z njuno pomočjo bo pranje perila skoraj pravljično opravilo! 🙂 Skupaj poskrbita, da bo perilo omamno dišeče, mehko kot pero, hitreje se bo posušilo in celo lažje bo za likanje. Tudi madežem sta kos! Kot v pravljici, kajne?

Oba izdelka sta primerna tako za strojno, kot za ročno pranje različnih vrst perila pri nizkih in visokih temperaturah.

Set vsebuje 2x 5l refill in je ugodnejša alternativa manjšim pakiranjem in je primerno za družine, ki veliko perejo.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Cecilija: “Božansko dišita? ”

Janja: “Vonj mehčalca me spominja na vonj bombonov ? komaj čakam, da preizkusim ☺️”

Neja: “Dišitaaa norooo ????”

Taja:  “Res mi ni žal da sem naročila paket presenečenja?. Vedno imate nore izdelke, ki še omamno dišijo?. Se že veselim novih?❤️”

  • Fluffy Princess mehčalec za perilo

Količina:  5000 ml

Sestava: 5-15% kationske površinsko aktivne snovi, vsebuje, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, sodiumpyrithione), dišave (linalool).

Uporaba: Mehčalec je primeren za strojno in ročno pranje perila. Perilo postane prijetno mehko in dišeče. Vonj je obstojen dlje časa. Mehčalec olajša likanje in skrajša čas sušenja ter deluje antistatično. 

  • Prince Perfect detergent za perilo

Količina:  5000 ml

Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, <5% milo, vsebuje encime, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone), dišave (limonene, linalool).

Uporaba: Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrst barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.