thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set čistil #DreamTeam

cena izdelka:
26.99 €

Okay set čistil #DreamTeam

Da je čiščenje lahko zabavno? To zagotovo že veš, če uporabljaš Okay čistila. 😀 Da je lahko set čistil tudi odlično vselitveno darilo (ali pa super pozornost, ki jo nameniš kar sebi hihi), pa dokazuje naš set čistil #DreamTeam, ki vsebuje zares vse, kar potrebuje vsak dom.

Set je v bistvu nova različica set #HouseGoals, z zamenjanimi izdelki, saj malo spremembe vedno paše. Izdelki v setu poskrbijo za čisto vsak kotiček kateregakoli doma. V paketu te čaka Miss Shiny, ki poskrbi za steklene površine, Candy Lady za čista in dišeča tla (za vse talne površine – od ploščic, parketa in laminata), Señor Strong, ki je kos tudi reees trdovratnemu vodnemu kamnu. Z njim bo drgnjenje kopalnice preteklost! Vodni kamen se od strahu, ko se pojavi Señor, kar sam stopi. 😉 Gospodu Strongu družbo dela še en moški član – Flush King , ki je strokovnjak za čiščenje (IN odišavljenje) WC školjke. Del seta je tudi Madame Cuisine, ki očisti vse kotičke kuhinje, za seboj pa pusti omamno aromo. Nikakor pa ne smemo pozabiti še na univerzalno gospodično Multi Queen, ki je namenjena vsem ostalim površinam v tvojem domu.

Popoln set čistil, ki jih potrebuje vsak dom, kajne?

Naj tvoj dom zasije v mavričnih barvah in zadiši po omamnih dišavah.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Barbi: “Dobila danes paketek in sem navdušena … čistila tako zelo dišiio, da mi celo stanovanje tako diši – super! ?  Z veseljem bom še naročila ko zmanka!”

Sonja: “Top čistila, res očistijo in lepo dišijo. Z veseljem jih uporabliam”

Mirela: “Super čistila. Jih kupujem že par let.”

  • Candy Lady – čistilo za talne površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesemo nerazredčeno čistilo direktno na površino pustimo delovati in obrišemo s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo se lahko tudi redči: dodajte 40-80 ml na 10 l tople vode.

  • Flush King – čistilo za straniščno školjko:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave, citronska kislina.

Uporaba: Čistilo nanesite pod rob straniščne školjke in pustite učinkovati, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

  • Multi Queen – čistilo za različne površine:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Methylisothiazoline), dišave

Uporaba: Čistilo nanesite na površino, očistite s krpo ali sperite z vodo. Učinkovito očisti vse pralne površine in ne pušča lis. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

  • Miss Shiny – čistilo za steklene površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, Etanol (označeno po EC 200-158-6). Vsebuje: dišave (Hexyl Cinnamal, Linalool)

Uporaba: Čistilo Miss Bliss je primerno za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis. Ne uporabljajte na TFT in LCD enkranih ali na lakiranih lesenih površinah. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

  • Madame Cuisine – čistilo za kuhinjske površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi / anionske površinski aktivne tvari, neionske površinsko aktivne snovi / neionske površinski aktivne tvari. Vsebuje konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothia- zolinone, sodium pyrithione), dišave.

Uporaba: Čistilo razpršite po površini in pustite delovati nekaj trenutkov, nato z vlažno krpo očistite površino. krpo sperite in površino obrišite do čistega. čistilo odstrani vsakodnevne nečistoče s kuhinjskih pultov, keramike, pomivalnega korita, kuhinjskih elementov, kuhinjske mize, s površin štedilnika, hladilnika, mikrovalovne pečice … površini daje lesk brez brisanja.

  • Senor Strong – odstranjevalec vodnega kamna:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, <10% citronska kislina, mlečna kislina, barva, dišava.

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 3-5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Pri trdovratnih oblogah pustite delovati dlje. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.