thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Čiščenje vodnega kamna na pipi

Znebi se vodnega kamna na naraven način!

Vodni kamen je res neprijetna nadloga. S tem se verjetno strinjaš. Še posebej zoprn pa je tisti vodni kamen, ki se nalaga in nalaga … ker je na koncu le tega že več plasti, ga je še težje očistiti. Tak primer je navadno spodaj na pipi pri mrežici, kjer se vodni kamen ob dnevni uporabi pridno nalaga.

V tem blogu najdeš en trik, kako lahko raztopiš vodni kamen na pipi in ga odstraniš brez pretiranega drgnjenja ali menjave mrežice. In to na ekološki način! ?

Vse kar potrebuješ za naš trik za odstranitev vodnega kamna je:

  • krpo ali še boljše gobico
  • Señor Strong-a (ekološko čistilo za vodni kamen)
  • balonček ali majhno vrečko
  • pipo, polno vodnega kamna, kjer lahko trik stestiraš

Postopek je sledeč:

  • v balonček nalij malo čistila za vodni kamen, balonček potem namesti na del pipe kjer je mrežica. Balonček s čistilom pusti na pipi nekaj minut. V tem času bo čistilo uspešno raztopilo vodni kamen. Po nekaj minutah balonček odstrani in z gobico obriši preostal vodni kamen na pipi. ?

Opomba: v kolikor pri roki nima balončka, lahko uporabiš tudi kakšno manjšo vrečko ali pa s čistilom namočiš kakšno krpico ter jo oviješ okoli pipe. Tudi tako bo čistilo uspešno raztopilo vodni kamen.

čiščenje pipe

P.S. Preveri še, kako z lahkoto odstraniš ostanke nalepk!

Okay.si - Novičke

Ti je všeč naš prispevek, vpiši svoj email naslov in bodi na tekočem z novimi nasveti 🙂

S prijavo se prijavljaš na naše e-novičke, da boš na tekočem tudi z vsemi popusti!